kamere za video nadzor

Jednostavan za instalaciju DIY sigurnosni sistem uključuje Gateway, dva senzora za vrata, jedan senzor pokreta i daljinski upravljač.

Mogućnost dodavanja dodatne opreme alarmnog sistema za unutrašnje ili spoljne bezbednosne kamere za veću bezbednost doma ili poslovnog prostora. Mogućnost praćenja i upravljanja putem pametnih uređaja sa bilo kog mesta. Podrška za email i Push notifikacije.

kamere za video nadzor

Ugrađena rezervna baterija i sirene za stalnu sigurnosnu zaštitu.

Dodajte do 32 KODAK sigurnosne dodatne opreme, uključujući KODAK bežične priključke i 4 KODAK sigurnosne kamere, jednostavno povežite pristupnik s usmerivačem i instalirajte besplatnu aplikaciju KODAK Connect.

Preuzmite priručnik za manuelno podešavanje alarmnog sistema (en)

Cena: 159.90 €

kamere za video nadzor

Kodak alarmni sistem SA101 sadržaj paketa

Priključak RJ45 za laku instalaciju i stabilnu konekciju. Kontrolna jedinica za dodatnu opremu i kamere.
Senzor pokreta je jednostavan za instalaciju i upozorava u slučaju neovlašćenog kretanja ljudi ili životinja unutar raspona instalacije od 10m.
Daljinski upravljač osigurava sigurnost doma u rukama u rasponu od 90m. Ovaj modularni dodatak kompatibilan je s KODAK alarmnim sistemima.
Senzor prozora / vrata se lako instalira na prozor ili vrata, i na njegov okvir ili na ormar, šalje upozorenje na Vaš Apple iOS ili Android uređaj kada je aktiviran sistem.