kamere za video nadzor

Odlučite se za početni komplet IP101WG za početak jednostavne i efikasne zaštite. Ovaj se komplet sastoji od IP101WG kamere u kombinaciji s kontakt prekidačem na vratima i daljinskim upravljačem, osnovama za efikasnu zaštitu.

Kamera: KODAK IP101WG kamera je jednostavna za korišćenje. Opremljena s full HD rezolucijom. Pomoću njegove motorizirane glave može se videti slika iz različitih uglova. Ako se aktivira ugrađena sirena, može se snimati video zapis odličnog kvaliteta koji se čuva na SD karticu (nije uključena u ovaj komplet). Videoisečci će se automatski proslediti na lični GOOGLE Drive nalog bez dodatnih troškova. Infracrveni filtri i LED svetla pružaju jesne slike u bilo kojim uslovima. Zahvaljujući dvosmernim audio sistemom, može se komunicirati putem fotoaparata, pametnog telefona ili tableta. Pratite svoju kuću u svakom trenutku i sa bilo kog mesta zahvaljujući besplatnoj aplikaciji za pametne telefone ili tablete. Potpuno prilagodljiva kamera može se pretvoriti u pravi sigurnosni sistem dodavanjem do 6 sigurnosnih dodataka u skladu sa potrebama.

Dodatna oprema: kontakt-prekidač za vrata ili prozor je nužan za zaštitu kuće ili poslovnog prostora. U slučaju da neko prođe kroz vrata opremljena ovim dodatkom, obaveštenje stiže na pametni uređaj (telefon/tablet). Prethodno namestite položaj pribora i ako se alarm aktivira, kamera se automatski usmerava prema aktiviranom dodatku. Što se tiče daljinskog upravljača, on će Vam omogućiti da uključite ili isključite alarmni sistem. Takođe možete aktivirati SOS način rada i odmah pokrenuti alarm.