kamere za video nadzor

Odaberite IP101WG Premium Kit za efiksanu zaštitu vrata. Ovaj opsežan komplet uključuje IP101WG kameru, dva kontaktna prekidača na vratima, jedan daljinski upravljač kao i jedan detektor pokreta.

Kamera: Instaliranje i korišćenje Kodak IP101WG kamere vrlo je jednostavno. Kamerom i bezbednosnom opremom se upravlja isključivo pitem aplikacije tako da uvek imate na uvid šta se dešava kod kuće gde god da se nalazite. Visokokvalitetne slike pod bilo kojim uslovima osvjetljenja zahvaljujući FULL HD rezoluciji, infracrvenim i LED svetlima. Motorizirana glava omogućuje pristup uvida iz različitih uglova postavljene kamere. Kada se ugrađena sirena aktivira, videoisečci će se automatski snimiti na SD karticu (koja nije uključena u ovaj komplet) i bez dodatnih troškova proslediti na lični Google nalog. Takođe možete slušati zvukove i razgovarati putem aplikacije zahvaljujući dvosmernim audio sistemom. Ovaj komplet će se razvijati u skladu s vašim potrebama, budući da možete dodati do 6 sigurnosnih dodataka ili ga dovršiti s Kodak alarmnim sistemom.

Dodatna oprema: 2 kontaktna prekidača za vrata / prozore: osnovni elementi za efikasan sigurnosni sistem. U slučaju neovalšćenog ulaska kroz vrata/prozore opremljene ovim dodatkom, putem aplikacije na pametnom uređaju (telefonu/tabletu) stiže obaveštenje. Jedan detektor pokreta: u slučaju otkrivanja pokreta u radijusu od 8/10 metara, stiže obaveštenje na telefonu ili tabletu. Možete se posvetiti određenom položaju kontaktnim prekidačima za vrata/prozore i detektoru pokreta. Ako se bilo koji od ovih dodataka pokrene, kamera se automatski preusmerava. Sigurnosni sistem možete uključiti/isključiti pomoću daljinskog upravljača.